Olet tässä: Etusivu > Kansainvälinen museopäivä 18.5.2012

Kansainvälinen museopäivä 18.5.2012 Raahen museolla

Kansainvälisen museoviikon 14. - 20.5.2012 teemana on tänä vuonna Uutta-Nytt. Raahen museolla puuhataan kuumeisesti suurenmoisen uuden hankkeen parissa, mutta sen tuloksista yleisö saa nauttia vasta museon syntymäpäivänä 21.10.2012 lähtien. Mitään uutta nähtävää ei siis ole luvassa. Mutta jotain ennenkuulumatonta on silti tarjolla!

Raahen museotoimen emomuseossa, Pakkahuoneella on tarjolla perjantaina 18.5. konttikielen käytttöönottokokeilu. Konttikielinen opas paikalla koko päivän, läsnä on myös suomen kielen tulkki. Tietysti kaikki muutkin leikki-tai salakielet ovat sallittuja.

Museo avoinna kello 13.00-17.00. Vapaa pääsy! Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Kohdaannäntti koseollamuntti!