Pakkahuoneen museo ja Kruununmakasiini ovat avoinna ti-pe 13.00-17.00, la 12.00-16.00. Lauantaisin vapaa pääsy.

Olet tässä: Etusivu > ”Me halutaan vaan soittaa rock´n rollia” – Raahelaista bändihistoriaa 70-luvulta 90-luvulle

Kruununmakasiinimuseossa koostetaan parhaillaan nostalgista matkaa kaupunkimme rockahtavaan lähimenneisyyteen näyttelyn muodossa. Tähän tarvitaan kaupunkilaisten apua: Haussa on kaikenlainen aineisto, joka liittyy raahelaisten rockbändien toimintaan 70-luvun alusta 90-luvun alkuun. Tervetullutta materiaalia ovat kuvat, lehtileikkeet, äänitteet, kuvatallenteet, julisteet, soittimet, vaatteet ja muu rekvisiitta joko tutkimusmateriaaliksi tai sopimuksen mukaan näytteillekin. Materiaalia voi tarjota lainaan näyttelyä varten ottamalla yhteyttä kokoelma-amanuenssi Miska Eilolaan, p. 040 830 3016 tai miska.eilola(at)raahe.fi . Näyttely avataan Kake-rockin alkajaisiksi perjantaina 5.6.2015 ja se on esillä Kruununmakasiinilla koko kesän.