Pakkahuoneen museo ja Kruununmakasiini avoinna ma-pe 11.00-17.00, la-su 12.00-16.00. Lauantaisin vapaa pääsy.

Laivapatruunin koti Soveliuksen talon yläkerrassa avoinna ma-pe 11.00-17.00, la-su 12.00-16.00. Vapaa pääsy.

Olet tässä: Etusivu > Museot sulkevat ovensa 21.12.2017 alkaen.

Museot sulkevat ovensa 21.12. alkaen.

Raahen museon väki vetäytyy joulun viettoon 21.12.2017 alkaen ja täten museot ovat suljettuina. Museon toimisto on jälleen avoinna 8.1.2018, mutta muut museokohteet pysyvät yleisöltä suljettuina hieman pidempään. Pakkahuoneen museolla tehdään tuttuun tapaan vuosisiivous tammikuun alussa ja ovet avautuvat jälleen 23.1.2018. Kruununmakasiinin osalta tammikuu on pyhitetty täysin sisällöntuotannolle, ovet avautuvat seuraavan kerran 6.2.2018.

Toivotamme Rauhallista joulua ja onnellista tulevaa vuotta 2018!