Olet tässä: Etusivu > Musiikillinen löytöretki Kruununmakasiinilla 22.11.2013

Tervetuloa Musiikilliselle löytöretkelle Kruununmakasiiniin 22.11.2013!

Raahen musiikkiopiston oppilaat konsertoivat Kruununmakasiinilla. Musiikillinen löytöretki liikkuu ajassa aina 1500-luvulta 1900-luvulle, esitettävistä teoksista "nuorin" on sävelletty 1980-luvulla. Konsertissa kuullaan sekä kokoonpanoja, että sooloja ja nähdään aiheeseen liittyvää kuvamateriaalia, joka on peräisin museon arkistoista.

Brahe Classica yhditys haluaa kannustaa paikkakunnan nuoria pitkäjänteisessä musiikkiharrastuksessaan ja myös tarjota hienon esiintymiskokemuksen. Konsertti toteutetaan niinsanottuna kävelykonserttina, jonka aikana konserttiyleisö saa liikkua museon tiloissa ja vaikkapa nauttia musiikkielämyksen ohessa musiikkiopiston vanhempainyhdistyksen kahvilan tarjoomuksista Kruununmakasiinin alakerrassa.

Konsertti on kello 17.00-19.00, saapumis- ja poistumisajan saa yleisö vapaasti valita tämän ajan sisällä.

Lipun hinta on 7 / 3€ ja ennakkoon oman lippunsa voi hankkia Raahesalin lipunmyynnistä, Raahen Prismasta tai ovelta tuntia ennen konsertin alkua.

Lämpimästi tervetuloa Musiikilliselle löytöretkelle!

Musiikillinen löytöretki -mainospdf, 1141 kb