Pakkahuoneen museo on suljettuna 22.1.2018 saakka vuosisiivouksen vuoksi.

Kruununmakasiini on suljettuna 6.2.2018 saakka.

Olet tässä: Etusivu > Paikallishistorian luentosarja jatkuu 16.1. Kruununmakasiinissa.

Paikallishistorian luentosarja jatkuu 16.1. Kruununmakasiinissa

Paikallishistorian luentosarja jatkuu Kruununmakasiinissa 16.1. aiheella Johan Westerback - posteljooni ja kolporttööri. Mikä mies oli tämä punertavaa peruukkia käyttänyt posteljooni, ahkera kynämies ja evankelisen suunnan kolporttööri ? Siihen saamme hieman valaistusta ensi tiistaina kello 18 alkaen. Luennoitsijana museonjohtaja Eija Turunen. Luento on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!