Museot ovat suljettuina juhannuksen ajan 23.-25.6.

Torstaina 22.6. suljemme jo kello 15.00.

Olet tässä: Etusivu > Porvariskodin ja merimiehen kodin joulu

Joulutunnelmaa porvariskodissa ja merimiehen huushollissa

Laivapatruunin koti Soveliuksen talon yläkerrassa on puettu jälleen perinteiseen, tunnelmalliseen jouluasuun. Patruunin salin joulukuusi on koirsteltu aidoilla 1800-luvun koristuksilla, pöydille on tehty kattauksia ja on laitettu esille parhaita jouluherkkuja. Porvariskodin jouluun voi tutustua 10.-14.12. kello 9.00-15.00.

Tiedustelut ja ajanvaraukset Soveliuksen talolta, puh. 044 439 3334. Laivapatruuniin kotiin on vapaa pääsy.

Merimiehen kodin joulua voit tunnelmoida Pakkahuoneen museolla aina 21.12.2012 saakka museon aukioloaikoina ti-pe klo 13.00-17.00, la klo 12.00-16.00.

Tervetuloa!