Tilavuokraus

Raahen museo vuokraa kolmea tilaa yhdistysten, kerhojen, koulujen ja yksityishenkilöiden käyttöön.

Kruununmakasiinin kokous- ja kerhotila

Osoite: Kruununmakasiini, Merikatu 10, 92100 Raahe.

Kruununmakasiinin alakerrassa sijaitsevaa 27 neliön kokoustilaa voi vuokrata koulutus- tai kerhotoimintaa varten. Tilassa on videotykki, valkotaulu, 6 pöytää tuoleineen ja mahdollisuus kahvinkeittoon. Tilaa vuokrataan pääasiallisesti iltakäyttöön kello 21.30 saakka. Tilavuokra on yksityisiltä 50€ / kerta, yhdistyksiltä 70€ / kerta ja yrityksiltä 100€ /kerta.

Tilassa ei voi polttaa kynttilöitä eikä paistaa tai keittää ruokia. Mahdollisista kalustejärjestelyistä sekä  tarjoiluista ja niiden esillepanosta vastaa tilanvuorkaaja. Tilanvuokraaja on myös vastuussa vuora-aikana mahdollisesti rikkoutuneista tia kadonneista esineistä ja materiaaleista. Huolehdithan myös, että tila on siistissä kunnossa myös käyntinne jälkeen.

Tiedustelut puhelimitse 040 135 6949, sähköpostitse museo [at] raahe.fi.

Pakkahuoneen museon kirkkosali

Osoite: Pakkahuoneen museo, Rantakatu 33, 92100 Raahe.

Pakkahuoneen museon tunnelmallista, lähes sadan kirkkoveistoksen koristamaa kirkkosalia voidaan vuokrata pienimuotoisia häitä ja ristiäisiä varten. Kirkkosalin käyttö maksaa 50 euroa. Istumapaikkoja salissa on noin 30 hengelle. Elävän tulen ja salamavalon käyttö on kirkkosalissa kielletty. Hääparille ei myöskään saa heittää riisiä tms.

Vuokran hinta on 50€.

Tiedustelut puhelimitse 040 135 6850, sähköpostitse museo [at] raahe.fi.

Ojalan kotiseutumuseon näyttely- ja toimistorakennus

Osoite: Ojalan kotiseutumuseo, Ojalantie, 92140 Pattijoki.

Ojalan kotiseutumuseon pihapiirissä on näyttely- ja toimistorakennus (nk. käsityöverstas), jonka tiloja voi vuokrata mm. kokouksien pitoa varten. Tiloissa on pieni keittiö ja kahvikuppeja useammallekin kahvittelijalle.

Vuokrauksen hinta on yhdistyksiltä ja yksityisiltä 35 €/kerta.

Tiedustelut puhelimitse 040 135 6850, sähköpostitse museo [at] raahe.fi.

 

Lisätietoa tilavuokrista: palveluhinnasto.