Saavutettavuusseloste

Raahen museon verkkosivusto on toteutettu Web Content Accessibility (WCAG) -saavutettavuusohjeiden AA-tason mukaisesti. Sivuston testauksessa on ollut mukana eri tavoin toimimisesteisiä henkilöitä.

Verkkosivusto sisältää myös ennen 23.9.2018 julkaistuja toimisto-ohjelmien tiedostomuotoja (pdf, doc), jotka eivät ole saavutettavia. Kyseiset tiedostot tehdään saavutettaviksi 23.9.2020 mennessä. Sitä ennen voit pyytää tarvitsemiasi tiedostoja toisessa muodossa saavutettavuuspalautteen kautta.

Saavutettavuuspalaute

Otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuuden parantamiseksi. Vastaamme saavutettavuuspalautteeseen kahden viikon sisällä. Palautteen voit antaa verkkolomakkeella, sähköpostitse museo [at] raahe.fi tai puhelimella 040 135 6850

Saavutettavuuskantelu ja saavutettavuusselvityspyyntö

Jos emme ole tehneet saavutettavuuden edellyttämiä muutoksia Raahen kaupungin verkkosivustoon, voit tehdä sivustostamme saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön. Suomessa saavutettavuuden valvontaviranomaisena on Etelä-Suomen aluehallintovirasto (ESAVI). ESAVIn verkkosivustolta löydät ohjeet ja osoitteet jatkotoimenpiteisiin.