Tilavuokraus

Raahen museo vuokraa kolmea tilaa yhdistysten, yritysten, koulujen ja yksityishenkilöiden käyttöön.

Kruununmakasiinin kokous- ja kerhotila

Osoite: Kruununmakasiini, Merikatu 10, 92100 Raahe.

Kruununmakasiinin alakerrassa sijaitsevaa kokoustilaa voi vuokrata koulutus- tai kokoustoimintaa sekä pienimuotoisia juhlia varten. Tilassa on videotykki, valkotaulu ja mahdollisuus kahvinkeittoon. Pöytien ääreen mahtuu noin 25 henkilöä, lisätuoleja mahdollista saada käyttöön 30 kappaletta. Tilavuokra on yksityisiltä ja kaupungin hallintokunnilta 50€ / kerta, yhdistyksiltä 70€ / kerta ja yrityksiltä 100€ /kerta. 

Tilaa vuokrataan pääasiallisesti iltakäyttöön kello 21.30 saakka. Kello 22.00-24.00 väliseltä ajalta veloitetaan iltalisä 50€/tunti.

Tilassa ei voi polttaa kynttilöitä eikä paistaa tai keittää ruokia. Mahdollisista kalustejärjestelyistä sekä  tarjoiluista ja niiden esillepanosta vastaa tilanvuokraaja. Tilanvuokraaja on myös vastuussa vuora-aikana mahdollisesti rikkoutuneista tia kadonneista esineistä ja materiaaleista. Huolehdithan myös, että tila on siistissä kunnossa myös käyntinne jälkeen. 

Tilavuokraustiedustelut puhelimitse 040 135 6949, sähköpostitse museo [at] raahe.fi.
 

Pakkahuoneen museon kirkkosali

Osoite: Pakkahuoneen museo, Rantakatu 33, 92100 Raahe.

Pakkahuoneen museon tunnelmallista, lähes sadan kirkkoveistoksen koristamaa kirkkosalia voidaan vuokrata esimerkiksi pienimuotoisia häitä ja ristiäisiä varten. Kirkkosalin käyttö maksaa 50 euroa. Istumapaikkoja salissa on noin 40 hengelle. Elävän tulen ja salamavalon käyttö on kirkkosalissa kielletty. Hääparille ei myöskään saa heittää riisiä tms.

Vuokran hinta on 50€.

Tiedustelut puhelimitse 040 135 6850, sähköpostitse museo [at] raahe.fi.


Ojalan kotiseutumuseon näyttely- ja toimistorakennus

Osoite: Ojalan kotiseutumuseo, Ojalantie, 92140 Pattijoki.

Ojalan kotiseutumuseon pihapiirissä on näyttely- ja toimistorakennus (nk. käsityöverstas), jonka tiloja voi vuokrata mm. kokouksien pitoa varten. Tilaan kuuluu myös pieni avokeittiönurkkaus. Istumapaikkoja pöytien ääressä on noin 20 henkilölle. Kahvitteluastioita löytyy noin 30 hengelle.

Vuokrauksen hinta on yhdistyksiltä ja yksityisiltä 50 €/kerta.

Tiedustelut puhelimitse 040 135 6850, sähköpostitse museo [at] raahe.fi.